Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile Petrom, cea mai mare crestere din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP) au urcat cu 6,67%, fata de euro, in perioada 14 iunie-14 iulie 2014, pe fondul unor tranzactii de peste 30,43 milioane lei, in perioada respectiva, ceea ce le-a plasat pe prima pozitie in clasamentul actiunilor ce compun indicele BET. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Romania a inregistrat in mai cea mai mare crestere din UE a productiei industriale

Productia industriala a crescut in luna mai cu 0,5% in zona euro si cu 1,1% in Uniunea Europeana UE), comparativ cu perioada similara din 2013, iar cel mai semnificativ avans din randul statelor membre UE a fost inregistrat in Romania, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Dedesubturile vizitei lui Putin la Havana. Rusia redeschide cea mai mare baza externa de spionaj.Vom fi un JUNGHI in COASTA AMERICANILOR!

Moscova si Havana au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste redeschiderea SIGINT, un edificiu starategic, amplasat in Lourdes, Cuba. Candva cea mai mare baza rusa de acest fel, din strainatate, SIGINT a fos.

Cea mai frumoasa scara din lume se afla in Romania. Constructia a fost votata de straini. Iata in ce oras se afla

Publicatia Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scari din lume, in functie de voturile cititorilor. Din 18 scari prezentate pentru concurs, pe primul loc s-a situat o constructie din Romania.

Cum a ajuns cea mai mare exploatatie agricola din Europa la Culita Tarata

Culita Tarata foto), baronul UNPR de Neamt, este acuzat de un fost partener de afaceri ca l-a inselat cu zeci de milioane de euro pentru a pune mana pe cele 60. 000 de hectare din Insula Mare a Brailei. Gheorghe Strungariu, care a detinut Cerealcom Vaslui, a depus zilele trecute plangere la DNA pentru inselaciune impotriva lui Tarata.

INFOGRAFIC. Care este cea mai mare putere militara din lume. Aloca un buget de 600 de MILIARDE de dolari pentru inarmare

Evenimentele din ultima perioada demonstreaza ca traim in vremuri de calm aparent. Marile puteri ale lumii, desi proclama pacea mondiala, aloca fonduri uriase pentru inarmare. Astfel, SUA conduc detasat cu un.

FOTO Structura celui mai mare pod din PET-uri este aproape gata. Sambata se va putea traversa peste Bega

Dupa doua perioade de amanari, cel mai mare pod din PET-uri din lume urmeaza sa fie inaugurat, sambata, pe Bega, in zona restaurantului Flora.

Faze Tari: Cea mai norocoasa femeie din istorie. A castigat la loto de 28 de ori; A scapat cu viata dupa ce s-a infipt in trei bare de fier; A facut sex cu un copil de 12 ani. Ce pedeapsa a primit aceasta femeie de 36 de ani

Ajunge la Urgenta daca face sex cu sotul. Kristyn M. are alergie la sotul ei! Femeia de 34 de ani, din Seattle, Statele Unite, ajunge la Urgenta de fiecare. Fetita de trei ani care a inviat la propria slujba funerara, moarta din nou. Cazul fetitei de trei ani din Filipine care a inviat la propria slujba de.

Recolta de rapita a Romaniei ar putea fi mai mare cu 52% in acest an

Tara noastra ar urma sa inregistreze cea mai mare crestere procentuala a recoltei de rapita din Uniunea Europeana, cel mai mare producator mondial, productia estimata pentru acest an ajungand la un milion de tone, cu 52% mai mare decat cea realizata anul trecut, potrivit unui raport Oil World citat de Bloomberg.

Brazilia, cel mai mare perdant al Mondialului: ce a castigat si ce a pierdut Tara Cafelei dupa CM 2014

Pe teren, gazda turneului final a inregistrat cel mai mare esec din istoria ei in acel 1-7 cu Germania. Din punct de vedere financiar, nota de plata a competitiei va lovi din plin economia tarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )