Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIC. Care este cea mai mare putere militara din lume. Aloca un buget de 600 de MILIARDE de dolari pentru inarmare

Antena3 Antena3,
INFOGRAFIC. Care este cea mai mare putere militara din lume. Aloca un buget de 600 de MILIARDE de dolari pentru inarmare

Evenimentele din ultima perioada demonstreaza ca traim in vremuri de calm aparent. Marile puteri ale lumii, desi proclama pacea mondiala, aloca fonduri uriase pentru inarmare. Astfel, SUA conduc detasat cu un. continuă pe Antena3

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Romania a inregistrat in mai cea mai mare crestere din UE a productiei industriale

Productia industriala a crescut in luna mai cu 0,5% in zona euro si cu 1,1% in Uniunea Europeana UE), comparativ cu perioada similara din 2013, iar cel mai semnificativ avans din randul statelor membre UE a fost inregistrat in Romania, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Analiza: Numarul fetelor care au promovat Bacalaureatul, mai mare decat cel al baietilor

Rata de promovare in randul fetelor a fost cu 4,5% mai mare decat in randul baietilor, arata datele centralizate de Ministerul Educatiei.

FOTO Structura celui mai mare pod din PET-uri este aproape gata. Sambata se va putea traversa peste Bega

Dupa doua perioade de amanari, cel mai mare pod din PET-uri din lume urmeaza sa fie inaugurat, sambata, pe Bega, in zona restaurantului Flora.

Cea mai veche sticla de apa minerala din lume, o inventie germana gasita in Polonia

Cea mai veche sticla de apa minerala a fost descoperita in Marea Baltica de catre cercetatorii polonezi. Aceasta are 200 de ani vechime.

ADMITERE LICEU 2014 Rezultatele finale au fost publicate. Cea mai mica medie de admitere din judetul Cluj

Cea mai mica medie de admitere la un liceu in judetul Cluj a fost 2,86 si a fost inregistrata la Liceul Tehnologic Vladeasa din orasul Huedin, potrivit admitere. edu. ro.

Finala Cupei Mondiale, urmarita de 3,4 milioane de romani. Audienta in Germania, de zece ori mai mare

Victoria Germaniei in fata Argentinei in finala Cupei Mondiale a fost, la TVR, cel mai urmarit meci din cadrul competitiei gazduite de Brazilia: duminica seara, partida a fost urmarita, in medie, de 3,4 milioane de romani, dintre care circa 2 milioane au fost telespectatori din mediu urban, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. In Germania, audienta a fost de zece ori mai mare, postul ARD inregistrand un record istoric.

Cea mai veche sticla de apa minerala din lume, o inventie germana gasita in Polonia

Cea mai veche sticla de apa minerala a fost descoperita in Marea Baltica de catre cercetatorii polonezi. Aceasta are 200 de ani vechime.

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, descoperita in situl arheologic Ugarit din Siria, a fost descifrata.

Cea mai veche piesa muzicala din lume a fost descoperita in Siria: A fost compusa in urma cu 3.400 ani

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria, informeaza MaxiSciences. Descifrata de specialisti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )