Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. John Kerry sustine ca Marea Britanie ar putea sa ramana in UE: Exista mijloace

Antena3 Antena3,
BREXIT. John Kerry sustine ca Marea Britanie ar putea sa ramana in UE: Exista mijloace

Secretarul de stat american, John Kerry, a afirmat marti iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, in favoarea careia britanicii au votat saptamana trecuta, ar putea sa nu aiba loc niciodata, ad. continuă pe Antena3

BREXIT. Industria auto din Marea Britanie vrea sa-si pastreze accesul la piata unica europeana

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Marea Britanie SMMT) a avertizat miercuri ca accesul industriei auto britanice la piata unica europeana este vital pentru cresterea acestui sector, transmite AFP.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Brexit. UE a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul pentru iesirea din blocul comunitar

Uniunea Europeana a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul oficial de negociere pentru iesirea din blocul comunitar, dupa referendumul de joi, relateaza BBC News.

Brexit. Franta insista ca Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE

Procedura de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana trebuie sa inceapa cat mai curand posibil, a declarat presedintele Frantei, Francois Hollande, citat de site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

BREXIT. Rezolutie in PE: Marea Britanie sa activeze Articolul 50. Urmeaza primul Consiliu European dupa referendumul pro-iesirea din UE

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Romania in Summit post-Brexit: ce negociem?Europa contraataca, Marea Britanie demareaza razboiul de transee

Din nou, oare a cata oara, atat de experiementata diplomatie britanica a jucat magistral, aliniind mutari care, cel putin in acest moment, in ziua in care la Bruxelles incepe Summit-ul de vara, blocheaza jocul european. Transmitand, dupa bunul obicei devenit traditie de pozitionare britanica, isterizandu-si partenerii ca, de fapt, ei sunt cei care detin jockerul fara de care nu se poate face sau desface niciun plan.

John Kerry, discutii cu liderii europeni dupa Brexit

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni luni cu Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, si cu seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, pentru a discuta despre decizia iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Mediafax.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Brexit, un referendum cu multiple scenarii posibile pentru Marea Britanie: modelul Elvetia, Canada sau Norvegia?

Pe masura ce relatia dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana se va schimba dupa Brexit, implicatiile exacte ale deciziei statului insular de a parasi blocul comunitar sunt departe de a putea fi comensurate, cum nu exista un precedent.

Toti membrii UE plecati! Canalul este in partea aia. Mesajul dur primit de un roman la locul de munca din Marea Britanie (VIDEO)

Sute de mii de romani care muncesc in Marea Britanie ar putea fi afectati de Brexit. Iar efectele se fac deja simtite la doua zile dupa un referendum care a pus pe jar intreg mapamondul. Unii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )