Libnet.ro
UNICEF

19:00

De ce o noua Ucraina este cel mai mare cosmar al Kremlinului: Moldova ar putea fi prima care preia miscarea Euromaidan

Adevărul Adevărul,
De ce o noua Ucraina este cel mai mare cosmar al Kremlinului: Moldova ar putea fi prima care preia miscarea Euromaidan

Schimbarile fundamentale care se petrec zilele acestea la marginea Rusiei reprezinta cel mai mare cosmar al Kremlinului, noteaza un specialist in Ucraina. Nu este vorba doar despre extinderea birocratiei UE atat de aproape de Moscova, ci de ceva de 10 ori mai rau: posibilitatea ca restul statelor aflate inca sub influenta Moscovei sa preia miscarea Euromaidan. Prima tara in care s-ar putea intampla asta este Moldova. continuă pe Adevărul

De ce o noua Ucraina este cel mai mare cosmar al Kremlinului: Moldova ar putea prelua miscarea Euromaidan

Schimbarile fundamentale care se petrec zilele acestea la marginea Rusiei reprezinta cel mai mare cosmar al Kremlinului, noteaza un specialist in Ucraina. Nu este vorba doar despre extinderea birocratiei UE atat de aproape de Moscova, ci de ceva de 10 ori mai rau: posibilitatea ca restul statelor aflate inca sub influenta Moscovei sa preia miscarea Euromaidan. Prima tara in care s-ar putea intampla asta este Moldova.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Cel mai mare MISTER al CRESTINISMULUI, elucidat. Biserica Ortodoxa are dovada

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. Chivotul Legii, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele.

Este cel mai bine PAZIT secret din lume. in 128 de ani NIMENI nu a reusit sa afle misterul

Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata in seifuri inca din 1919. Se spune ca doar doi angajati ai companiei stiu formula in acelasi timp si ca nu au voie sa.

Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anuntat ca hipermarketul va fi inchis in perioada 17 27 martie, in care va intra intr-un proces de re-branding, dupa ce in toamna anului trecut a fost finalizata achizitia centrelor comerciale Real de catrea grupul Auchan.

Profitul celui mai mare producator de iaurturi a scazut pentru prima oara in 10 ani

Grupul francez Danone, cel mai mare producator de iaurturi din lume, a anuntat prima scadere a profitului anual din ultimii 10 ani, vanzarile din Asia fiind afectate de o avertizare din partea unui furnizor privind riscuri de botulism prezentate de.

Centrul Comercial Coresi, cel mai mare din Transilvania, se deschide la inceputul anului 2015

Vremea buna i-a ajutat pe constructori, iar lucrarile au avansat cu o luna mai rapid decat graficul initial de lucrari, 90% din structura viitorului hipermarket Auchan fiind deja ridicata.

Faze Tari: Arata-mi sanii ca sa-ti spun cine esti. Primul ghicitor in sfarcuri din lume; Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se intampla cu adevarat in bizarul loc; Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros

Era atat de slaba incat oamenii se speriau de ea! Cum arata dupa ce a stat doua luni in spital si s-a insanatosit. Antonia Eriksson, in varsta. Asta este cel mai bine pastrat secret din lume! Cum se fabrica Coca Cola. Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata.

isi iau rusii mana de pe Ucraina? Cea mai mare banca din Rusia A OPRIT creditarea catre Ucraina

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, a oprit creditarea catre persoane fizice in Ucraina in urma violentelor din ultimele zile, a anuntat directorul general al institutiei de credit, Herman Gref, citat de.

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )