Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Playtech Playtech,
Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios cand i-a surprins pe cei doi. Imaginile din culise au scapat pe internet, iar fanii au sesizat imediat reactia lui Toni Iuruc. Ce a facut campioana Romaniei pentru a starni amuzamentul tuturor celor din jurul sau. Ce s-a petrecut . continuă pe Playtech

Simona Halep si secretul colaborarii cu Darren Cahill

Simona Halep vorbit la finalul partidei cu Laura Siegemund despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre obiectivul inceputului de sezon: castigarea Australian Open. Momentan, locul 2 WTA este in sferturi la Gippsland Trophy.

Secretul colaborarii dintre Simona Halep si Darren Cahill

Calificata in sferturile turneului Gippsland Trophy de la Melbourne, Simona Halep a vorbit despre secretul colaborarii sale cu antrenorul australian Darren Cahill.

Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia. Ce s-a intamplat azi

Ce reactie a avut Simona Halep dupa victoria din Australia. Aceasta a dat o declaratie dupa meciul castigat impotriva Anastasiei Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy, de la Melbourne, Australia. Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia Jucatoarea romanca de tenis a spus ca se astepta sa aiba un meci dificil, insa .

DigiSport: Momentul cu Simona Halep si Toni Iuruc surprins de australieni. Darren Cahill a izbucnit in ras

Simona Halep a oferit un moment memorabil dupa victoria cu Laura Siegemund 6-2, 6-4), cand a fost intrebata care este secretul colaborarii cu Darren Cahill.

Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de fina.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Melbourne

Pentru Simona Halep incep lucrurile serioase in Australia.

Simona Halep, bani de o vacanta. Cat a castigat romanca dupa primul meci din 2021

Simona Halep s-a inscris in Gippsland Trophy cu scopul de a se antrena. Cat a castigat sportiva noastra in urma participarii sale la aceasta competitie? Cat a castigat Halep dupa participarea la competitie Simona Halep, fostul lider mondial, s-a inscris la o competitie mica de categoria WTA 500. Sportiva intentiona doar sa se antreneze, nefiind .

Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Simona Halep a reusit un meci bun in fata rivalei din Rusia, Anastasia Potapova, in turul al doilea de la Gippsland Trophy, primul turneu din anul 2021. Imagini cu victoria convingatoare a romancei. Primul meci oficial din 2021 a fost un succes pentru Simona Halep. Romanca a invins in turul al doilea de la Gippsland .

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

VIDEO Simona Halep, debut cu o victorie in 2021 (6-4, 6-4 cu Anastasia Potapova) Evolutia convingatoare si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un test serios la primul meci oficial din 2021, principala favorita de la Gippsland Trophy avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau pentru a trece de Anastasia Potapova 101 WTA). Rusoaica a obligat-o pe Simona sa se deplaseze foarte bine, sa fie inspirata de la serviciu si sa varieze loviturile atunci cand adversara domina disputa. Halep se califica in optimile intrecerii de categorie 500 si are de ce sa fie multumita: a avut o evolutie convingatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )