Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep se va pregati cu doua nume grele ale tenisului mondial

Adevărul Adevărul,
Simona Halep se va pregati cu doua nume grele ale tenisului mondial

Simona Halep a devenit un nume important in tenisul mondial feminin si aceasta postura ii deschide noi oportunitati. continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Se stie deja ca Simona Halep nu va juca in barajul cu Canada pentru a pregati cum se cuvine turneul de la Stuttgart, care va incepe in ziua imediat urmatoare partidei din Fed Cup.

Americanii spun ce cred ca se va intampla cu Simona Halep in urmatorii zece ani

Simona Halep se mentine de un an de zile pe podiumul tenisului mondial feminin, chiar daca n-a castigat niciun turneu de Grand Slem.

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie.

WTA: Serena Williams este jucatoarea lunii martie. Simona Halep s-a situat pe locul doi in clasament

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie de site-ul oficial WTA, cu 52 la suta din voturi primite, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua,.

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii martie, urmata de Simona Halep

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua in optiunile fanilor pentru acest titlu, informeaza wtat.

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep.

Darren Cahill continua colaborarea cu Simona Halep

Antrenorul american Darren Cahill se va afla alaturi de Simona Halep in pregatirea participarii acesteia la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep va debuta la un important turneu pe iarba

In acest an pauza dintre Roland Garros si Wimbledon va avea o saptamana in plus pentru a permite jucatorilor si jucatorelor sa faca tranzitia de la zgura la iarba, iar Simona Halep va debuta la un important turneu in Marea Britanie.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Simona Halep pe afisul turneului de la Madrid alaturi de Roger Federer

Jocul formidabil aratat de Simona Halep in 2014 la Madrid si finala disputata in fata Mariei Sharapova, careia jucatoarea noastra i-a luat primul set extrem de repede si printr-o evolutie remarcabila, nu a fost uitat de spanioli.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )