Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Viata chinuita pentru trei frati din Mures. Parintii nu au bani pentru a le trata boala cumplita de care sufera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viata chinuita pentru trei frati din Mures. Parintii nu au bani pentru a le trata boala cumplita de care sufera

Ignorati de sistem, romanii care sufera de boli cronice sunt condamnati la suferinta. Trei frati din Mures, dintre care doi gemeni, diagnosticati cu hemofilie, duc o viata chinuita. continuă pe Hotnews

VIDEO Infometati, chinuiti si lasati fara educatie. Povestea a 7 frati din Dobrogea, salvati dintr-o secta cu reguli de Ev Mediu

Fanatismul extrem i-a tinut captivi intr-o lume fara mancare si fara educatie, iar povestea lor de groaza a facut inconjurul lumii. Parintii li s-au prapadit de foame si putin a lipsit sa nu pateasca la fel. Si totusi, soarta s-a schimbat in al 12-lea ceas pentru 7 copii din Techirghiol. Eliberati de autoritati dintr-o secta cu reguli de Ev Mediu, au invatat in timp sa se adapteze lumii din jurul lor.

Trei copii din Targoviste au ajuns la spital, dupa ce s-au ranit la locul de joaca

Trei copii din Targoviste au avut nevoie de ingrijiri medicane, dupa ce s-au ranit la locul de joaca. Parintii unui copil de 5 ani povestesc cum baiatul lor s-a taiat in timp ce se juca pe un tobogan. Rana.

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.

Un taximetrist a fost batut cu bestialitate de trei tineri din Suceava

Trei barbati au fost retinuti joi de Parchetul Tribunalului Suceava, fiind cercetati pentru tentativa de omor dupa ce, in urma cu doua saptamani, au batut cu batele un taximetrist, in acest caz patru.

Ce state NU sunt conectate la Internet: trei sferturi din populatia offline a lumii provine din 20 de tari

Mai mult de 60% din populatia lumii NU este inca conectata la Internet, iar rata adoptiei este in scadere, rezulta dintr-un studiu al McKinsey Co, citat de presa internationala.

VIDEO. Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei.

VIDEO Alexandra Ungureanu lanseaza prima piesa din cariera solo

Alexandra Ungureanu paseste de astazi intr-o noua etapa a carierei sale impresionante. Dupa ce a inregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, avand hituri alaturi de artisti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lanseaza o prima piesa din directia solo spre care se indreapta. Piesa Impotriva lor este interpretata alaturi Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sina.

Seara neagra pentru echipele romanesti din Liga Europa: Steaua si Astra au pierdut in etapa a doua a grupelor

Seara neagra pentru romani in Liga Europa. Steaua a pierdut cu 1-3 in fata celor de la Dinamo Kiev, in deplasare, in grupa J, in timp ce Astra a cedat, acasa, cu 1-2, in fata campioanei Austriei, Red Bull Salzburg, intr-un meci din grupa D.

Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei.

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala. A ars complet in masina care s-a izbit frontal de un camion

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala care circula pe o sosea din judetul Buzau. Femeia a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion si a luat foc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )