Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost sarbatoare in cartierul lui Gigi Becali. Eliberarea finantatorului Stelei, salutata de vecini si de nume grele din fotbalul romanesc

Antena3 Antena3,
A fost sarbatoare in cartierul lui Gigi Becali. Eliberarea finantatorului Stelei, salutata de vecini si de nume grele din fotbalul romanesc

Cartierul lui Gigi Becali este in sarbatoare. La cateva ore de la eliberarea de la Poarta Alba, Gigi Becali s-a intors acasa. Nu singur, ci cu un alai de jurnalisti si admiratori. Finantatorul Stelei a trecut. continuă pe Antena3

Prima parodie de dupa eliberarea lui Gigi Becali din inchisoare. Clipul a devenit viral pe internet: Si m-am rugat, m-am rugat (VIDEO)

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare. Decizia a fost luata, vineri, de.

Radu Banciu, despre eliberarea lui Gigi Becali: Omul asta, in afara de minciuna, nu a facut nimic in puscarie. Cred ca judecatorii s-au plictisit sa il tina in inchisoare (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 subiectul eliberarii conditionate a lui Gigi Becali. Banciu sustine ca intreaga situatie este o farsa si.

Gigi Becali a fost eliberat conditionat si a promis, intr-un discurs lung si incarcat de parabole biblice, ca nu se mai implica in viata publica

Gigi Becali a parasit vineri penitenciarul Poarta Alba, promitand ca nu se va mai implica in viata publica si nu va mai aparea la televizor, singurele exceptii fiind cele legate de activitatea echipei sa de fotbal, Steaua, intr-un discurs de aproape o ora si incarcat de parabole biblice.

Gigi Becali a iesit din inchisoare. Sa ma ierte tot omul pe care l-am suparat

UPDATE - Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat, vineri dupa-amiaza, din Penitancierul Poarta Alba. La iesire, Becali a spus ca primul lucru pe care vrea sa il faca este sa se impace cu toata.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat conditionat: Decizia magistratilor Tribunalului Constanta va fi definitiva

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, informeaza Agerpres. Magistratii Tribunalului Constanta se vor pronunta in acest sens, dupa ce pe 31 martie a fost judecata contestatia.

Gigi Becali s-a tinut de cuvant. Nu a facut nicio declaratie cand a ajuns acasa

Gigi Becali, patronul clublui de fotbal Steaua, a ajuns vineri, in jurul orei 17. 40, la locuinta sa din Pipera. Asa cum declarase cand a iesit de pe portile Penitenciarului Porta Alba, Becali nu a facut nicio declaratie, desi la poarta case sale erau peste 20 de jurnalisti care is asteptau. Lasati-ma in pace, nu mai dau nicio declaratie pentru presa!, a spus Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru ministrul Justitiei: Nu ai nevoie de niciun ban ca sa fii om

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, eliberat conditionat, vineri, i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, care spunea ca trebuie un miliard de euro pentru imbunatatirea conditiilor din.

Gigi Becali: Sa scoata CSA Steaua sigla la vanzare, sa vedem, da cineva 10.000 pe ea?

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la iesirea din Penitenciarul Poarta Alba, ca marca detinuta de Clubul Sportiv al Armatei Steaua ar trebui scoasa la vanzare, in opinia sa aceasta.

Gigi Becali va fi ELIBERAT conditionat din inchisoare. Decizia magistratilor este definitiva. Ce declaratii a facut omul de afaceri

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din penitenciar, au decis definitv, magistratii de la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali iese din inchisoare dupa ce a scris doua carti si a executat o treime din pedeapsa

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata, vineri, de Tribunalul Constanta, care a respins contestatia procurorilor DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )