Libnet.ro
UNICEF

23:00

GFR: Vom achita diferenta pentru CFR Marfa dupa avizul Consiliului Concurentei. Termenul din contract este 15 octombrie

Adevărul Adevărul,
GFR: Vom achita diferenta pentru CFR Marfa dupa avizul Consiliului Concurentei. Termenul din contract este 15 octombrie

Grup Feroviar Roman GFR), compania detinuta de Gruia Stoica, castigatoarea licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, va plati diferenta de 170 de milioane de euro in vederea preluarii operatorului feroviar de stat numai dupa avizul din partea Consiliului Concurentei, au anuntat astazi reprezentantii companiei. Numai ca, potrivit contractului de privatizare semnat la 2 septembrie, termenul-final pentru plata integrala este 15 octombrie. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei cere date suplimentare de la GFR privind notificarea preluarii CFR Marfa.

Consiliul Concurentei va trimite o solicitare catre Grup Feroviar Roman GFR) pentru completarea datelor din notificarea privind preluarea CFR Marfa, a declarat joi, presedintele autoritatii de reglementare, Bogdan Chiritoiu, transmite Mediafax. Vom fi foarte concentrati pe preluarea CFR Marfa. Saptamana asta, astazi, vom trimite o solicitare de completare de informatii, astfel sa ajungem cat mai repede sa avem o privatizare de succes. Am dori sa ne miscam repede in analiza operatiunii de .

CC: Notificarea depusa de GFR este valabila

Notificarea depusa de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei CC), pentru obtinerea avizului privind procesul de privatizare a companiei CFR Marfa, este valabila, potrivit unei note trimise de CC catre GFR castigatorul procedurii de vanzare a pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa), dupa cum ne-au spus surse apropiate tranzactiei.

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Update 14:46 Comisia de Privatizare constituita la nivelul Ministerului Transporturilor privind privatizarea SNTFM CFR Marfa SA anunta ca a primit extrasul de cont privind depunerea de catre Grup Feroviar Roman a sumei de 90. 000 lei reprezentand cuantumul a 10% din pachetul de 51% din capitalul social al CFR Marfa, se arata intr-un comunicat de presa. ---- Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

GFR a depus garantia pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat, ieri, garantia de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax.

GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a obtinut ieri o certificare prin care se atesta ca documentatia depusa in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa este valida, au afirmat, pentru Adevarul, surse din cadrul negocierilor dintre parti. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Consiliului Concurentei anuntase ca documentatia GFR era incompleta.

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

Consiliul Concurentei cere GFR date suplimentare privind CFR Marfa

Consiliul Concurentei va trimite o solicitare catre Grup Feroviar Roman GFR) pentru completarea datelor din notificarea privind preluarea CFR Marfa a declarat presedintele autoritatii de reglementare, Bogdan Chiritoiu.

Notificarea GFR privind privatizarea CFR Marfa este valabila

Consiliul Concurentei GFR) a transmis companiei Grup Feroviar Roman GFR) o nota prin care confirma intrunirea conditiilor pentru ca notificarea operatiunii de concentrare economica prin care aceasta societate a dobandit controlul unic direct asupra CFR Marfa sa fie considerata valabil depusa.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cele 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )